Tuesday, December 29, 2009

aku kehilanganmu....

Sayang,
Kita pernah rasa cinta,
Yang kita ukirkan bersama,
Janji ditabur sebagai ikatan kata,
Tapi akhirnya ini yang ku terima.

Egoisku menghancurkannya,
Aku tak mampu mengubahnya,
hanya tuhan maha kuasa,
Mengubah ikut kehendaknya.

Kini kau pergi dariku,
Dan aku telah kehilanganmu,
Aku resah teringatkanmu,
Mana insan yang selalu disampingku???

Oh Tuhan......
Aku relakan mu pergi...
Demi kebahagiaanmu sendiri....
Aku tetap begini...
Mencari cinta hakiki....
Menilai diri sendiri.....

Wednesday, November 18, 2009

...SaY No To WeAk!!!...

...hi....
lame aku x update blog kan...
Myspace Graphicsskrg musim ujan jek,blik keja aku kompen lencun....pe nk wat....redah jerk la..sampai sore aku da bertukar ala2 scha da nih...tp xpe never mind...aku skrg ngah duk memikirkan sesuatu yang aku impikan...wat aku penin tros nk pikir...hurm lantaklah,bestnyer law akhir taun ni aku dapat g penang!!! pesta penang..leh jumpa ucu...huhuhuhu...windu lor sama kamu..law jumpa aku mau tampar2 cubit2 sama kamu...boleh x bole??

Monday, November 16, 2009

TINGGAL KENANGAN

PeRnAH aDa rAsA CinTa aNtArA KiTa,
Kini TinggAL kEnAnGAn,
InGiN Ku LupAkAn sEmUa TeNtAnG DiRiMu,
nAmUn tAk LaGi kAn SePeRtI dIrImU,
Oh bInTaNgKu.....

JaUh KaU pErGi mEnINGgALKaN DiRiKU,
Di SiNi Aku MeRiNdUkAn dIrIMu,
InGin kU CuBa mEnCaRi PenGgAnTiMu,
nAmUN tAk lAgIKaN sEpErTi dIrImU,
Oh kEkAsIh......

Monday, August 31, 2009

HepY BeSdAy OnTeL!!!

30 AugUsT....SeLaMat UlANgTaHuN SyG KE-21.....

ayg mintak maaf ngan apa yang da berlaku...xde niat nk rosakkan hari kite...br jer pas kuar ngan baba hepy2 lepaskan windu tapi mlm tu kiter gado...gado sbb aku xbgtau dye nk kuar....so besday baba taun ni sedihkan syg....ayg mintak maaf cgt2...ayg tau ayg degil..tp degil ayg ni yg wat baba syg kat aygkan??? hehehhe...tapi pagi tu kiter da bincang bek2 kiter baik blikkan....present n kad ayg bg tu simpan leklok....tu ikhlas tau walaupun murah n x seberapa....hope baba ttp hargai...wat baba..i love u so much...baba wat ayg tau how to appreciate our relationship..thanks...mmuaaahhxx...eheheheee....ayg xkn langgar janji lg da sbb takot t apa?? MERANA....huhuhh...u know that...

Tuesday, August 11, 2009

SemAlAm nYeR cErItA....Hehehehehhehe


korang tau x??? hahahah semalam baba ajak aku g umah dye...mak dye wat bbq...sajer ske2 nk sonok2....
abah bg lampu ijau so aku ajak zarin tp tau jer la aku kna jaga kesopanan depan abah...kna pakai bj kurung beb!! cam nk g beraya..hahahah....

dalam kul 8 lebih br stat bakar...baba.abg dye n kwn dye yang bakar...aku duk tengok jerk la tau...lagi 1 tau mkn..huhuhu...pastu baba suh aku g dapur amek garfu..aku pon nk g amek pastu..GEDEBUK!!!!! Peh noneng pala otak aku jap..adoyai...hahh aku g cium pintu sliding dye da....mn aku perasan pintu transparent..


kemek idong aku yang mmg da kemek ni...haha...sume org terkejut kuat tuh bunyi..malu gler aku...baba apa lagi cuak tgok aku...cpat2 dye tarokkan ais kat dahi n bibir aku...dahi aku da kuar flowerhone...bibir da berdarah pecah skit...baba pelok aku...tekap2 ais kat dahi n bibir aku...dye cpat2 sapukan minyak kat pat yg luka...aku kata xper aku leh wat tp dye nk watkan jgak...banyak kali baba mintak maaf sbb suh aku amek garfu..hahah ayg yg salah la syg mata nk kna tambah lagi 2 jd 6 hahaha...ayg syg baba tau!!! jari kaki aku pon dye picit2 tarok ubat tapi kaki aku ckit jer kna....lega da ayg ble kna UBAT baba...hik3....

dalam kul 10.15 aku gerak blik baba hantar....windu blik da aku kat dye....windukan...mata baba...senyum baba...kasih syg baba...semualah....huhuhu....apa pun thank k ontel atas sume yg da kita lalui bersama...lukisan yang ayg lukis semalam tu baba simpan bek2 tau...walau x cantik tapi tu ayg wat dari hati ayg ok...pasni kte sama2 simpan wet kna ada RM30,000.00 dalam masa 2 taun ni so...........chayok2......ayg tunggu saat itu......mmmuuaahhhxxx!!! luf u sO much!!

Thursday, August 6, 2009

tO All My fRen....

Maaf.............
pasNi jaja da xleh nk on9 da....
jaja kna jaga relationship jaja ngan acit...
aritu dye cHeckup jaja nyer myspace n email sian lak tgok dye kecik ati....
jaja xleh tgok dye ssh hati....sian baba....xper ayg da janji x bkk lg kan...juz blog jer la baba izinkan....heheh thank u.....
by the way semua latest2 jaja masukkan kat dlm blog jer k....
tuk alang n ucu along windu nk dgr khabar korang...tp xper kiter leh msg2 kan3?? heheheh
per2 perkembangan korang kiter share kat blog jerk tau......
apa pon aku ngah HEPYYYYY ngan life aku skrg...........sume menceriakan......ader farish lagi....ehehhehe....alang kata suh along wat anak sendirik erk?? hahahah...bole2 tggu 2 taun lagi....k la korang miss u so much................mmuuaaahhhhhxxxxxxxxx!!!!!!!

WeLcOmE MUHAMMAD FARISH!!!!

Semalam....5hb oGoS 2009...
Muhammad Farish...anak buah boy yg pertama!!!!!!!! hepy3....
mmy x sabo nk dukong farish tau...nk tiom2 dye....hehehe msti wangi kan......cpat datang jb....tuk fika...mmy pasni ader farish mmy nk cyg farish jerk leh x??? hehehe x la mmy cyg fika jugak...mn mmy leh x cygkan ank mmy yg NoTY ni kan.....fika da jd kakak so Mmy nk biasakan panggil kakak bOleh??? tuk anak2 mmy nih...mmUUUaaahhhhhhhhhhxxxxxxx!!! loVe U sO mUcH!!!! tUk OnteL sKali....mmmmmmmUUUUUUAAAAAAhhhhhhhhxxxxxxxxxxx!!!! Jgn jeles ayg ader cyG bR FARISH!!! Heheheheheh............

Monday, August 3, 2009

wat ucu along...

1st along nk ucu sabar...
2nd along nk ucu kuat...
3rt along nk
ucu kembali pada ucu yang dulu....................

ucu....u know what.....
apa yg ucu alami ni sebenarnya
mengajar ucu jadi insan yang lebih tabah,insan yang lebih berani...insan yang lebih dihormati....
ucu jangan risau ucu masih ada rakan2 yang lebih menyanyagi ucu dari Si DIA.....

apa pun.......ALONG doakan ucu baik2 n ceria kembali.....along minta maaf klu tindakan along semalam membuatkan ucu makin menderita...along xde niat...along cuma xnk tgok adek along selalu bersedih....along da x dapat nk hiburkan ucu mcm dulu klu ucu ngah bersedih...xleh nk joget2 depan ucu...mcm ms along ngah sedih dulu korang terkinja2 depan along kan?? hahahhaha.....windu kat korang....

apa pun along harap sok ader sesuatu yang menakjubkan untuk ucu...
sesuatu yang mampu wat ucu tersenyum sepanjang waktu......

along sayang ucu sgt n juga alang n juga angah......mmmuaaahhxx!!!!

Sunday, August 2, 2009

HaRi YanG gIrAnG.....

orang kata cinta itu indah,
org kata cinta itu mengasyikkan,
org kata cinta itu satu keperluan,
org kata cinta itu nikmat,

tapi ader gak org kata.....

cinta itu menyakitkan,
cinta itu memusnahkan,
cinta itu tidak wujud,
cinta itu kehancuran.

apa pon yang org kata....bg aku cinta itu amat besar maknanya....hari suram boleh jadi bercahaya,hari sedih boleh jd bergembira,hari susah boleh jd senang,hari panas boleh jadi sejuk....hehhehehe...semuanya kerana apabila si Dia ada disisi kita...

Baba....
ayg bersyukur jadi milik baba....
ayg bahagia jd milik baba....

erm.....besday baba t nk kasi apa yer....dapat gaji ni aku nk carik..eheheh nk wat kad tuk ontel ayg ni...baba tunggu okey.....

Tuesday, July 28, 2009

hye...rini besday alang!! hepy besday bushuk..hahahah...sowi xde hadiah yg pasti bushuk da tua..hua3...hope ceria n murah rezeki n panjang umo serta idop diberkati...amin..along cyg kat alang banget....

da lama x ym n create blog ni...aku terkantoi bodoh aritu...so kna berjaga2 pasni..huh padan muke aku kan???

semalam aku bincang ngan abah nk beli keta....aku nak amek viva tapi law aku sorang bayar aku x mampu... baba nk tlg bayar skit tapi abah cam x setuju jerk...abah kata takut mengungkit lain hari....abah paham la jaja...bg jaja n acit peluang tuk tunjuk kan yang kitaorg serius dalam hubungan nih...

kelmarin purse baba tercicir kat toilet cz dye kna sakit pewot ritu,6 kali g toilet tu yang tercicir so dompet ic kad atm sume kna kebas...sian baba...baba sedih dye kata dia xnk wet blik dye cuma nk purse,pic aku n pic arwah abah dye...purse tu purse barang tunang aku kasi...xper la baba da xde rezeki..xper besday baba t ayg belikan purse br tuk baba k...

kelmarin nyer lagi aku sedih baba cam bz jerk...da jarang msg..aku igat dye x syg aku lagi..tapi rupanya x...baba datang jumpa aku belikan aku mam tuk buka pose...sian baba ayg tgok comot2 da wat kijer..yerla dye kan maintanance aircond..so comot tu biasa la..ayg syg baba sgt....

Monday, July 13, 2009

Wednesday, July 1, 2009

sEe YaH.....
















wOw!!!


PeH fIkA.....


aWeK jOhOrEaN.....

CaN u SeE????

Tuesday, June 30, 2009

kEgiRAnGaN HaTiKu.....


KOrAnG TgOk LeR.....

HiDuP sEbEnArNyA InDaH kLu KiTeR MeLaLuINYer DeNgAn GiRaNg...
QiStInA sYaFiKa pEnYeRi hDoP aKu Si kEcIk Yg nOtY hSiL dIdiKaN aKu...He3......
bLn 8 NiH aKu BaKaL DaPaT aNaK BuAh LaGI...MaYbE BaBy bOy...InSyAALLaH...sEmAkIN bEsAr n BeRsEri la KELuArgA AkU.....
GuBaHaN Kt AtAs Tu HaSil KeRJa aKu KoRaNg RaSa oK x??? SeNtUhAn KaSeH....hUk3...MaLu...MaLu.....










StReSs......

hAI kOrAnG....
aRiNiE aKu Rs StReSS la....PuSiNg2 pAlA Da NI...dLm MgGu Ni AkU bZ nGaN pErSiApAn PeRtUnAnGaN...wAt GuBaHaN...aKu eXcItEd TuH!! hAsIl TgN aKu..UnTuK iNsAn TeRsAyAnG....aKu nAmAkAn GuBaHaN aKU tuH "SeNtUhAn KaSeH".....hHAHHAaa...

Thursday, June 25, 2009

video

AwEn n EhA...kAmEk WiNdU SaMa KiTaK......

video

CiNtA dEsPrEdO!!!!

Wednesday, June 24, 2009
















mY SiBLiNg....




AkU pUnYer AdeK2 Yg NoTy n MaNjA....kEkAdANg AkU sEbAgAi KaKAk Yg DuK mAnJA lEbIh nGaN dOrAng....ehhhehehheh....paDa 12 jUL ni AkU baKaL jD tUnAnGaN OrG...mOhD rAsHiD bIn Md SaLLeh....aLhAmDuLlIaH..pErKeNaLaN yG sInGkAt MeMbAwA kEpAdA pErHuBunGan Yg SeRiUs......SyG oNtEl....MMMuuuaaaHHxxx....

BaBa...ToLoNg La pAhAm.......


baba...arini ayg tau baba sedih....baba xleh terima ayg kna g KL....baba percaya lah...ayg g sana untuk mengubah hidup family ayg...ayg jnji x kan sesekali lupakan baba....ayg ader baba jerk...ayg nk hidup ngan baba....x lama lg kiter nk ada ikatan pertunangan ...ayg jnji x smpai 2 taun law ayg dapat kijer ni kiter kawen..tu jnji ayg....ayg pon x nk hilang baba...ayg sayang baba.....

baba....
sejak ayg knal baba hidup ayg lebih bermakna...baba penyayang,penyabar,jd teman ayg suke n duke....ayg hargai tuh sume sbb tu ayg setuju nk ader ikatan ngan baba....sebab ayg perlukan baba dlm hidup ni.....

baba tlg la paham perasaan ayg..ayg sekadar mencuba...mn tau rezeki ayg kat ctu.....law da jodoh kiter x kemana syg.....ayg bole bantu baba...baba jgn mcm ni yer...ayg ssh hati pikirkan baba....

Tuesday, June 23, 2009


hEllOw eVeRyBoDy........
ToDaY.....Im VerY eXcItEd....yer La...DaPt waT bLoG sEnDiRi.....HiK3....tU pON mEmBeR tErSaYaNg YaNg AjAr....hUhUhU.....nAmENyEr dIeLa BuShUk.....tAnKs My DeAR....
sO,
ArInI nk mEn TYpE kATa2 YaNg tErPIKIr di PiKIrAn nI.....

aKu BaTuK2 La..SaKiT tU dAdA tP xPEr....No HaL lA.....lEH tAhAN.....seSeMa Yg X bOle BlA ni...eEiiYerrkkk......Yer La,CuAcA dA KeMbAli SeJUK x PaNaS MeMaNJaNG dA....aLhAmDuLiLlAh.....

LaW bOlEh KiTer Nk BerKoNgSi RAsa NgaN KoRaNg SuMer....AlA2 mAcAm dIaRy La kAn.....
HoPe KoRaNg x BoSaN La BaCa BlOG aKU nih.....OkIEs????